Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστίες Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & ψιλικών ειδών ν. Αττικής

Όσον αφορά την τοποθέτηση των Κοινοβουλευτικών κομμάτων στην πρόσφατη συζήτηση στην Βουλή για την αύξηση φορολογίας Καπνικών λόγω Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ και ΨΙΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ,

Ευχαριστούν όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης καθώς και τον τέως Πρόεδρο της Βουλής κ. Απόστολο Κακλαμάνη νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για την τοποθέτησή τους και την ανάδειξη των προβλημάτων που χρόνια τώρα ταλανίζουν τον κλάδο μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές των κομμάτων που τοποθετήθηκαν υπέρ μας , λαμβάνοντας τον λόγο από το βήμα της Βουλής .

Απόστολος Κακλαμάνης / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ / ΠΑΣΟΚ / Τέως Πρόεδρος Βουλής
Δημήτριος Παναγιώτη Κοδέλας / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ / ΣΥΡΙΖΑ
Μαρία Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ / ΣΥΡΙΖΑ
Ειρήνη-Ελένη Δημητρίου Αγαθοπούλου / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ / ΣΥΡΙΖΑ
Βασίλειος Ηλία Καπερνάρος / ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Σταυρούλα Ιωάννη Ξουλίδου / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Διαμάντω Εμμανουήλ Μανωλάκου / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ / Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος
Κωνσταντίνος Ηλία Μπαρμπαρούσης / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ / ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Νικόλαος Μίχος / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ / ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η τοποθέτηση και ανάδειξη των προβλημάτων μας στην Ελληνική Βουλή, έφερε άμεσα αποτελέσματα για τον κλάδο μας, με την πρόσκληση που έλαβε το Συνδικάτο μας , από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για κατάθεση των θέσεών μας την Τρίτη 4/02/2014.

Περιμένουμε από κοινού όλα τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης, ευχόμενοι να συνδράμει προς τούτο και η Ελληνική Κυβέρνηση , να αναλάβουν πρωτοβουλία με το να καταθέσουν σχετική πρόταση νόμου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ώστε με ένα Νομοσχέδιο να λυθούν όλα τα προβλήματα του κλάδου μας, όσον αφορά θεσμικά , φορολογικά ή οικονομικά θέματα.

Ενόψει προεκλογικής περιόδου θα πρέπει άμεσα να λυθούν όλα τα προβλήματα του συγκεκριμένου κλάδου, δεν υπάρχει πλέον πίστωση χρόνου σε κανέναν, διότι το σύστημα διανομής καπνικών καταρρέει και τινάζεται στον αέρα

Για το Δ.Σ.

synpeka.gr

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo