Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Βαριές εκφράσεις Αντώναρου για τη ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ Σαμαρά να μη παραδώσει στον Τσίπρα: «Η συμπεριφορά του είναι προβληματική!»

Βαριές εκφράσεις Αντώναρου για τη ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ Σαμαρά να μη παραδώσει στον Τσίπρα: «Η συμπεριφορά του είναι προβληματική!»

Βολές κατά του προέδρου της ΝΔ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής της πρωθυπουργίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Αντώναρος έκανε λόγο για «προβληματική συμπεριφορά» και ευχήθηκε να μην υιοθετηθεί από τους απερχόμενους υπουργούς της κυβέρνησης της ΝΔ.
Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, το στέλεχος της «καραμανλικής» πτέρυγας της ΝΔ παρενέβη με αιχμηρό τρόπο για την απόφαση του Αντ.Σαμαρά να μην βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για να υποδεχθεί τον νέο πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «προβληματική συμπεριφορά» και σημειώνοντας πως «η μεγαλοσύνη στην ήττα είναι η διαφορά που κάνει κάποιον μεγάλο ηγέτη».
Ο κ. Αντώναρος κάλεσε, δε, τους απερχόμενους υπουργούς που προέρχονται από τη ΝΔ να τηρήσουν διαφορετική στάση από τον Αντώνη Σαμαρά: «Περιμένω από τους απερχόμενους υπουργούς να τηρήσουν τις αρχές της ΝΔ και να παραδώσουν κανονικά στους νέους υπουργούς».
Των σημερινών αιχμηρών σχολίων του Ευάγγελου Αντώναρου προηγήθηκαν «γαλάζιες» επικρίσεις -του κ. Αντώναρου συμπεριλαμβανομένου- για το εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ ήδη από το βράδυ της Κυριακής. Ορισμένα στελέχη έθεσαν ακόμη και θέμα Συνεδρίου της ΝΔ.
 ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo