Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Δεν κάνει πίσω η Ζωή: «Είστε πολύ λίγοι!!!»

Δεν κάνει πίσω η Ζωή: «Είστε πολύ λίγοι!!!»

Ούτε βήμα δεν κάνει πίσω σε ζητήματα που θεωρεί πως θα επαναφέρουν την αξιοπρέπεια και την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που δέχεται από βουλευτές όλων των πτερύγων, δείχνει να μην πτοείται με τίποτα.
Για ακόμα μια φορά, η Πρόεδρος της Βουλής διέκοψε την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Ολομέλειας για την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής», καθώς διαπίστωσε πως ήταν πολύ λίγοι οι παρευρισκόμενοι βουλευτές.
Η κα Κωνσταντοπούλου δείχνει αποφασισμένη να εφαρμόσει κατά γράμμα τις διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής ώστε τα νομοσχέδια να συζητούνται εν απαρτία και να μην ψηφίζονται από 3-4 βουλευτές. Από την άλλη, οι βουλευτές οφείλουν να εκτελούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα και το σημερινό νομοσχέδιο είναι το πρώτο μετά από σχεδόν δέκα ημέρες νομοθετικής ξηρασίας.
Ηδη πάντως, αγουροξυπνημένοι βουλευτές προσέρχονται στην αίθουσα ούτως ώστε η κα Κωνσταντοπούλου να ανάψει το «πράσινο» φως για την έναρξη της συνεδρίασης.
Πηγή:www.reporter.gr

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo