Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

6.300.000 ευρώ έκρυβαν από την εφορία οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου



6.300.000 ευρώ έκρυβαν από την εφορία οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου

Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ, οι τέσσερις συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου ελέγχονται για φοροδιαφυγή, που φθάνει συνολικά στα 6.300.000 ευρώ.

Ειδικότερα:

Ο Ανδρέας Ρωσσώνης ελέγχεται για το ποσό του 1.457.000 ευρώ.

Ο Συμεών Συκιαρίδης για το ποσό του 1.666.000 ευρώ.

Η Μαρίνα Παπακωνσταντίνου για το ποσό των 193.000 ευρώ.

Η Ελένη Παπακωνσταντίνου για το ποσό των 2.987.000 ευρώ.

(Την καημένη τη Μαρίνα, κότσο την πιάσανε)...

Πάντως, και οι τέσσερις συγγενείς του Παπακωνσταντίνου, έστειλαν δήλωση διαμαρτυρίας προς το ΣΔΟΕ, καθώς υποστηρίζουν, πως δεν τους δόθηκε η προβλεπόμενη προθεσμία δύο μηνών, προκειμένου να βρουν τρόπο να δικαιολογήσουν τα έσοδα τους. Με απλά λόγια, παραδέχονται πως φοροδιαφεύγουν, απλά θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν με πλαστά στοιχεία, ένα μέρος των χρημάτων τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν μικρότερη ποινή ή και καθόλου.

Έχουμε δηλαδή έναν τύπο, το Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος: 1)Ψευδόταν ασύστολα και επανειλημμένα για τη λίστα Λαγκάρντ, 2) Ψευδόταν ασύστολα και επανειλημμένα για το μέγεθος και το πόθεν έσχες της προσωπικής τους περιουσίας καθώς και για αυτήν της συζύγου του, 3)Κάλυπτε σκοπίμως, οικονομικά στοιχεία που αφορούσαν συγγενικά του πρόσωπα και ασφαλώς αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Αν καταλάβεις ότι ΑΥΤΟΣ ο τύπος, κατείχε την πιο σημαντική θέση βουλευτού, ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ για την ελληνική οικονομία περίοδο, τότε θα καταλάβεις και ποιο είναι το ποιον του συναφιού που κυβερνάει τον τόπο.

Θα ήταν πολύ ωραίο, να τον δούμε να κάνει δηλώσεις από το βήμα της βουλής και να δίνει συνεντεύξεις στους Πρετεντέρηδες, διαμαρτυρόμενος για τις ανυπόστατες κατηγορίες κατά συγγενικών του μελών, που βλάπτουν ανεπανόρθωτα το κύρος και την υστεροφημία του ονόματός του. Το έχει ξανακάνει με μεγάλη επιτυχία.


Όπως είπε και ο Μερκούτιος φίλε Γιώργο: A plague o' both your houses.


Πηγή

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo