Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Σοκ! Νεκρός ο 18χρονος που πήδηξε από τρόλεϊ, επειδή δεν είχε εισιτήριο

Τρόλεϊ

Σοκ και ερωτηματικά προκαλεί η είδηση, ότι ένας 18χρονος, έχασε  τη ζωή του, όταν πήδηξε από το τρόλεϊ, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον ελεγκτή. Δεν είχε εισιτήριο και ήθελε να αποφύγει την πληρωμή του προστίμου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος πήδηξε από το τρόλεϊ προτού του γίνει έλεγχος για το εισιτήριό του, ενώ κάποιοι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο ίδιος ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του, πιθανότατα στο κράσπεδο…
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο θανάσιμος τραυματισμός συνέβη μετά τον έλεγχο, όπου στη συνέχεια υπήρξε συμπλοκή του νεαρού με τον ελεγκτή και κάτω από ομιχλώδεις συνθήκες, ο νεαρός σπρώχτηκε έξω από το μέσο μεταφοράς.
Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ έχουν συλληφθεί και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου,
ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 18χρονου Έλληνα.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 11 το βράδυ επί της οδού Παν. Τσαλδάρη 16 και ενώ το τρόλεϊ που εκτελούσε τη γραμμή Ζάππειο – Άγιος Ιερόθεος, βρισκόταν εν κινήσει…

 Ελεύθεροι αφέθηκαν για τη «βουτιά» του 19 χρονου από το τρόλεϊ

Ο άτυχος 18χρονος, διακομίστηκε στο «Αγία Όλγα» και από εκεί στο «Γ. Γεννηματάς», όπου υπέκυψε στις 6 το πρωί…

Απ’ ότι έγινε γνωστό εξετάζεται η περίπτωση, ώστε ο νεαρός να συνεπλάκη με τον ελεγκτή.
Έχουν συλληφθεί ο οδηγός του τρόλεϊ αλλά και ο ελεγκτής και θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα.
Σύμφωνα πάντως με το πρόεδρο εργαζομένων στα τρόλεϊ, που μίλησε στο “Πρωινό Αντ1″, ο ελεγκτής μόλις κατάλαβε ότι ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο, τού είπε να περιμένει μέχρι την τελευταία στάση της διαδρομής του τρέλεϊ, για να του επιβάλει το πρόστιμο.

Τον έλεγχο στον 18 χρονο έκανε εθελοντής που παίρνει μπόνους 10% από κάθε πρόστιμο.

Ο εκλεκτής είναι υπάλληλος στον Οργανισμό Συγκοινωνιών και εργάζεται εθελοντικά εκτός του ωραρίου εργασίας του προκειμένου να ενισχύσει το εισόδημά του.
Μάλιστα, προθυμοποιήθηκαν οι συνεπιβάτες του 18χρονου να του πληρώσουν το εισιτήριο αλλά ο ελεγκτής δεν το δέχτηκε.

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo