Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η απάντηση του κυρίου Παναγιώτη Σκουρή, συμβούλου του κ. Χρυσοχοΐδη.

παναγιωτης σκουρης 

Αξιότιμοι κύριοι,

περιλαμβάνεται δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεστε στην επαγγελματική μου ιδιότητα ως δικηγόρου.

Ειδικότερα στο δημοσίευμα σας αυτό αναφέρεστε σε συμμετοχή σε δικηγορικό γραφείο και μετέπειτα δικηγορική εταιρία,

από την οποία έχω αποχωρήσει από τα τέλη του 2012, ήτοι έναν περίπου χρόνο πριν από την πρόσληψή μου στο γραφείου του Υπουργού ΥποΜεΔι. Ωστόσο η αναφορά σας στην επαγγελματική μου δραστηριότητα γίνεται σε ενεστώτα χρόνο, πράγμα το οποίο ευθέως υπονοεί ότι οι συγκεκριμένες σχέσεις εξακολουθούν να υφίστανται. Επειδή λοιπόν η αναφορά σας αυτή, η οποία επαναλαμβάνω αφορά στο παρελθόν και ως εκ τούτου ουδεμία επαγγελματική σχέση με τις επιχειρήσεις, στις οποίες αναφέρεστε εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί ενεστώτα χρόνο είναι δυσφημιστική για το πρόσωπό μου και με επιφύλαξη όλων των νομίμων δικαιωμάτων σε σχέση με τη συμπεριφορά σας αυτή, σας καλώ να προβείτε άμεσα στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Σκουρής

—-
Απάντηση αρθρογράφου:
Πραγματικά οφείλουμε να συγχαρούμε τον κύριο Σκουρή για την αμεσότητα της απάντησης του και επικροτούμε την στάση του να θεωρεί δυσφημιστική μία τέτοια παράλληλη δραστηριότητα.
Σε ότι αφορά τα στοιχεία του άρθρου, το όνομα του κυρίου Σκουρή αναφέρεται ακόμα και αυτή την στιγμή στην επίσημη εταιρική παρουσίαση την οποία κοινοποιεί η εταιρεία. Γεγονός βεβαίως που γεννά ερωτηματικά για τον σκοπό που μία εταιρεία κάνει ανακριβή (σύμφωνα με τα στοιχεία που ο ίδιος ο κύριος Σκουρής παραθέτει) χρήση του ονόματος ενός επιστήμονα με τόσο νευραλγική θέση στον κρατικό μηχανισμό.

πηγη







ΣΚΟΥΡΗΣ ΤΟΡΒΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

πηγη

1 σχόλιο:

  1. Τελειώστε τις οικονομικές ανησυχίες σας σήμερα :

    Μπορώ να χαμογελάσω με αυτό το Θεό Φοβούμενος άνθρωπος που έλαβε δάνειο ύψους € 76.000 και δύο από τους συναδέλφους μου έχουν επίσης λάβει δάνεια από αυτόν τον άνθρωπο , χωρίς καμία δυσκολία . Σας συμβουλεύω να μην επιλέξει το λάθος άτομο , αν πραγματικά ισχύουν για ένα δάνειο μετρητών για το έργο σας και κάθε άλλο . Έχω δημοσιεύσει αυτό το μήνυμα επειδή Sir.James Λευκό με έκανε να νιώθω ευλογημένος με το δάνειό του . Είναι μέσα από ένα φίλο που γνώρισα αυτό το ειλικρινής και γενναιόδωρη Θεός φοβούμενος τον άνθρωπο που με βοήθησε να πάρει αυτό το ταμείο δάνειο για να ρυθμίσει τη ζωή σας , σας χρειάζεται οικονομική βοήθεια , Είστε κολλημένοι , Δεν παρέχεται πρόσβαση σε τραπεζικές πιστώσεις , ή δεν έχουν το όφελος μιας τράπεζας , θα πρέπει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή σας , την ανάπτυξη ακινήτων , δημιουργώντας τη δική σας επιχείρηση μέχρι την προσωπική επιχείρησή σας , έχετε δει και πρέπει να κάνει τα χρήματα , μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς ή τα χρέη . Γι 'αυτό σας συμβουλεύω εκεί έξω για να παρακαλούμε να επικοινωνήσετε και να σας γνωρίσουμε για τις υπηρεσίες σας ρωτήσω γι' αυτόν . Διεύθυνση επικοινωνίας του : jameswhitefinancehome@yahoo.com ή jameswhitefinancehome@outlook.com
    Επικοινωνήστε με αυτόν για περισσότερες πληροφορίες , να είναι σαφής και ειλικρινής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo