Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Χρηστοφορίδης προς Παναγιώτη Μελά: «Άκου κωλοτούμπα...»


Γιώργος Χρηστοφορίδης προς Παναγιώτη Μελά: «Άκου κωλοτούμπα...»

Γράφει ο Γιώργος Χρηστοφορίδης, εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ και υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ στην Α Πειραιά: Καλά έκανε ο Μελάς και επέλεξε να υπάρχουν μπροστά παπάδες, όταν τόλμησε να με απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές, επειδή τον λέω «κωλοτούμπα». Σε διαφορετική περίπτωση, η αντίδρασή μου θα είχε «ξεφύγει» και σίγουρα θα μετάνιωνα για αυτήν, την επομένη.
Ευτυχώς, λοιπόν, που κρύφτηκε πίσω από τα ράσα. Και για μένα και για αυτόν.

Ωστόσο, δημόσια, οφείλω σήμερα να του απαντήσω τα εξής:

Άκου κωλοτούμπα, Παναγιώτη Μελά. Στο ΧΩΝΙ έχουμε εκπαιδευτεί σε εξώδικα και απειλές βουλευτών, υπουργών, ακόμη και πρωθυπουργικών αδελφών! Ελπίζουμε να μην πίστευες στα σοβαρά ότι θα μας τρομάξεις εσύ με τις δικές σου απειλές.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ, που άλλωστε το έχεις εύκολο να λες και να ξε-λες! Άσε που παραμένει άγνωστο το αν με απείλησε το 20 ή το 80% του μυαλού σου. Γιατί το ένα κομμάτι από τα δύο είναι χαλασμένο. Σκέφτεται λάθος. Έτσι μας είπες δημόσια. Και μετά ψήφισες Σταύρο Δήμα. Και λίγες μέρες μετά προσχώρησες και στη ΝΔ. Και ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ;

Εσύ, ο μέγας κωλοτούμπας; Τιμή μου να βρεθώ στα δικαστήρια μαζί σου, Παναγιώτη Μελά. Άλλωστε, ΕΣΥ είσαι ο βασικός λόγος που κατεβαίνω στην Α Πειραιά. Για να στηλιτεύσω με όλες μου τις δυνάμεις την κωλοτούμπα, της οποίας έγινες εσχάτως ο πιο γνήσιος εκφραστής. Κατά 100%.


Περιμένω με αγωνία την αγωγή σου. Θα τη δείξω και στους πολίτες που σε ψήφισαν το 2012. Αυτούς που σε έκαναν βουλευτή. Τους ΑΝΕΛίτες, που σε «αγαπάνε». Άσε μας, ρε κωλοτούμπα...


 ΠΗΓΗ


 





0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo