Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Ένοχοι και οι 5 κατηγορούμενοι για τις «μίζες» των TOR-M1

Ένοχοι και οι 5 κατηγορούμενοι για τις «μίζες» των TOR-M1
Ένοχοι κρίθηκαν από το 3μελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης, ο γιος του Μιχάλης καθώς και οι υπόλοιποι 3 κατηγορούμενοι για την υπόθεση των TOR-M1 επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου.
Οι δικαστές του Εφετείου υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση η οποία στηρίχθηκε στην μαρτυρία του Νίκου Ζήγρα, ο οποίος έχει υποστηρίξει ότι ο Ντίνος Μιχαηλίδης μετέφερε χρήματα σε βαλίτσες στον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο. Μάλιστα ο εισαγγελέας είχε υποστηρίξει ότι οι Ντίνος και Μιχάλης Μιχαηλίδης δεν προσκόμισαν κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους προέρχονται από συναλλαγές που έγιναν με τον κατηγορούμενο Αλ Ζαγιάντ Φουάντ.
Για την εισαγγελέα ο Σύρος καταζητούμενος Αλ Ζαγιάντ είχε κομβικό ρόλο στη διακίνηση της μίζας των TOR-M1 προς τον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο. Ολοι οι κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος κάνοντας λόγο για νόμιμες συναλλαγές με τον Σύρο καταζητούμενο.

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo