Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αυγή (και πάλι) κατά Β. Διαμαντόπουλου για το βουλευτικό αμάξι: Μπροστά σε τέτοια αριστερά γκάζια βαράς προσοχή!

Αυγή (και πάλι) κατά Β. Διαμαντόπουλου για το βουλευτικό αμάξι: Μπροστά σε τέτοια αριστερά γκάζια βαράς προσοχή! - Media
Ένα κείμενο του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πυροδοτήσει κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και την Αυγή. Νέο κείμενο του Θανάση Καρτερού, φωτογραφίζει και αποδομεί τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.
Με άρθρο του, με τον τίτλο «Φρένοοοοο», ο Θανάσης Καρτερός παίρνει με τη σειρά του θέση, στην κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ κόμματος και κάποιων βουλευτών, σχετικά με την αποδοχή του βουλευτικού αμαξιού. Απόσπασμα από το άρθρο του Θ. Καρτερού:
«…τούτων δοθέντων η παραίνεση Τσίπρα προς αριστερούς να παραιτηθούν αυτής της παροχής ήταν λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις. Διότι πως θα φτάσει ένας βουλευτής στους πολίτες χωρίς αυτοκίνητο; Πως θα προσεγγίσει τους κοινωνικά απομακρυσμένους, που δεν έχουν αυτοκίνητο ή έχουν κάποιο σαραβαλάκι, αν δεν έχει ένα καλό αυτοκίνητο; Και τελικώς τίθεται το δραματικό ερώτημα: Μπορεί να υπάρξει κοινωνική κίνηση χωρίς δωρεάν αυτοκίνηση;
Να ξηλωθούν και να πάρουν, θα πει ο λαϊκιστής. Μπα; Μπορεί με τρία-τέσσερα χιλιάρικα μηνιαίως, που περισσεύουν μετά τις κρατήσεις για κόμμα και αλληλεγγύη, να πάρει ο βουλευτής αυτοκίνητο της προκοπής, ώστε να περιοδεύει με ασφάλεια στα κοινωνικά καταράχια; Αλλά ακόμα κι αν μπορούσε, πως θα αγνοήσουμε το κρίσιμο ιδεολογικό-ηθικό ζήτημα, να είναι κάποιος ελευθεριακών σοσιαλιστικών απόψεων και να κάνει ό,τι λέει ο Τσίπρας.
Στην τελευταία περίπτωση, όπως καταλαβαίνετε, ένα καλό αυτοκίνητο, είναι και απόδειξη μιας βαθιά ριζωμένης κουλτούρας συλλογικότητας. Και μπροστά σε τέτοια αριστερά γκάζια βαράς προσοχή, αναφωνώντας: Φρένοοοοο!»

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo