Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ SUPER GAME ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ !!!

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !
Από την τηλεόραση βγάζουν λεφτά μόνον οι καναλάρχες ρε κορόιδα !!!

Εχθές το βράδυ, δεν με έπιανε ύπνος και άνοιξα την τηλεόραση. 
Έβαλα ANT1 και εκείνη τη στιγμή έπαιζε μια εκπομπή που ονομάζεται super game.
Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία και απατεωνιά !
Το κουίζ αφορούσε μια απλή αριθμητική παράσταση σαν αυτές που κάναμε στην 1η γυμνασίου…. Πρώτα οι πράξεις εντός της παρένθεσης, μετά οι πολλ/σμοι κλπ….
Επομένως η σωστή απάντηση, που την έδωσαν ορισμένοι τηλεθεατές, ήταν 77. Δεν ήταν όμως η σωστή κατά την παρουσιάστρια και το κοντρόλ !
Στο τέλος η παρουσιάστρια, αφού το προσφερόμενο ποσό έφτασε τις 4.000 € και κανείς δεν απάντησε σωστά, αναγκάστηκε «στεναχωρημένη» να αποκαλύψει την λύση…
Ανοιξε το φάκελό της και έδειξε το νούμερο 398 !
Γι’ αυτό λέω ότι πρόκειται περί αρχιαπατεώνων και κοπρόσκυλων.
Η εταιρία μάλιστα που παράγει αυτό το τηλεπαιχνίδι ονομάζεται audiotex sa και ανήκει στον όμιλο ANT1.
Μάλιστα αν κανείς πληκτρολογήσει στην αναζήτηση του google τη λέξη audiotex, βγάζει αυτόματα audiotex απάτη.
Επίσης σε πολλά φόρουμ γίνονται συζητήσεις σχετικά με την απάτη της εν λόγω συμμορίας. Κάποιοι λένε ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την audiotex sa αλλά απαντά τηλεφωνητής και τα e-mail δεν παραδίδονται ποτέ.

Νιώθω αηδία πρώτα για τη συμπεριφορά αυτών των αρπακτικών και δεύτερον για την αδιαφορία των εισαγγελέων που θα έπρεπε να τους έχει σφραγίσει την εταιρία.
Αναγνώστης

Υ.Γ. ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 5Χ2Χ(7+3)=100 ΚΑΙ -23 = ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 77 !
(ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΓΕΒΡΑ, ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ !). 
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ QUIZ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 2+2=? ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ !!!

ΠΗΓΗ
http://indobserver.blogspot.gr/2014/08/supergame.html

1 σχόλιο:

  1. φιλε μου εισαι λαθος! δεν σου λεει να κανεις τις πραξεις οπως σκεφτηκες αλλα να προσθεσεις ολους τους αριθμους που βλεπεις. Ακομα το x το παιρνουν για το λατινικο αριθμο 10 και το II μπορει να ειναι ειτε 11 ειτε το λατινικο 2! ειναι απατη ολκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo