Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ! Μένει να αποκαλυφθεί ο εντολέας του.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Όταν είδαμε τον άνθρωπο ειδικών αποστολών του Σαμαρά στην εξεταστική για το μνημόνιο, γράψαμε οτι ο ρόλος του θα ηταν η προσπάθεια νομικής αποδόμησης των εργασιών της επιτροπής και η συγκάλυψη του εγκλήματος του μνημονίου. Σήμερα επιβεβαιωθήκαμε με τον ηχηρότερο τρόπο.
Ο κύριος Βίτσας λοιπόν, μετά την απίστευτη μεθόδευση απόπειρας φυγαδευσης του Γεωργιου της ΕΛΣΤΑΤ την ωρα που η βουλή διερευνά τον ρόλο του, ενημερώνει τα μέλη της επιτροπής ότι αποστέλλει επιστολή στην δικαιοσυνη με την οποία ενημερώνει οτι το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ βρίσκεται πλεον υπό διερεύνηση. Διευκρινίζοντας το αυτονόητο, οτι η δικαιοσυνη οφείλει να περιμένει τα στοιχεια που θα προκύψουν από τις εργασίες της επιτροπής πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε απόφαση για την υποθεση, ωστε να έχει πλήρη εικόνα. Εξαιρετικά υπεύθυνη ενέργεια από τον κύριο Βίτσα που πρωτίστως διασφαλίζει τον σεβασμό στους θεσμούς του πολιτεύματος.
Όπως ηταν επόμενο, δεν αντιδρά κανείς. Ουτε καν ο Λοβέρδος ή ο Βορίδης, ψηφοφόροι του μνημονίου. Και τότε γίνεται το αδιανόητο: Παρεμβαίνει λάβρος ο …κύριος Αθανασίου! Λέγοντας αναίσχυντα ότι η επιτροπη κανει αυτη την ενέργεια επειδή υπάρχει εισαγγελική πρόταση αθώωσης του Γεωργιου της ΕΛΣΤΑΤ!
Στην οργισμένη αντίδραση Βίτσα για την προέλευση των πληροφοριών του, ο τέως υπουργος δικαιοσύνης απάντησε πως ενημερώθηκε από τις εφημεριδες… Ο τέως υπουργος δικαιοσύνης στην πιο μαυρη περίοδο της δικαιοσύνης, ενημερώθηκε για μια πρωτοφανή εξέλιξη από τις εφημερίδες…
Ο τέως υπουργος δικαιοσύνης που επι των ημερών του επιχειρήθηκε (παλι) η συγκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου, που παρεμπόδισαν άξιοι και χαλκέντεροι δικαστές, αντέδρασε βλέποντας οτι ο Γεωργιου δεν θα γλιτώσει.
Δηλαδή ο βουλευτης της ΝΔ, μαχαιρώνει πισώπλατα τον Κώστα Καραμανλή και το κόμμα του! Χωρις ίχνος τσίπας, προσπαθώντας να υπερασπίσει τον Γεωργίου!
Απομένει να δούμε εάν μετά από αυτό, ο κύριος Αθανασιου συνεχίσει να εκπροσωπεί τη ΝΔ στην επιτροπή. Εάν συμβεί αυτό, θα ξέρουμε και τον εντολέα του.
Όπως σε λίγες ημέρες θα μάθει ο Ελληνικός λαός για το πόσο καλά υπηρέτησε την δικαιοσύνη ως υπουργός.
Ας προσέξουν καλά και αυτοί που ονειρεύονται κατάρρευση της κυβέρνησης για να γλιτώσουν από τα εγκλήματα τους. Η ωρα της κρίσεως έρχεται.

 Posted by olympiada στο Μαΐου 29, 2015

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo