Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Ο δοσίλογος Σαμαράς κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση στους Ευρωπαίους

Εμμονικός ο Σαμαράς κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση στους Ευρωπαίους

Εμμονικός ο  Αντώνης Σαμαράς, εξακολουθεί να επιμένει στο έργο της κυβέρνησης του που καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό, και να κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση στους Ευρωπαίους εταίρους, ακριβώς από τον τόπο και την ώρα που παίζεται η τύχη της χώρας.

Έτσι και από την Ρίγα της Λετονίας, ο Αντώνης Σαμαράς,μετά τη συνάντηση των Ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος επιτέθηκε στην κυβέρνηση και ζήτησε αυτή να υπογράψει άμεσα συμφωνία.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, «χρειάζεται άμεσα μια νέα αναπτυξιακή συμφωνία με την Ευρώπη, χρειάζεται άμεσα αλλαγή πολιτικής για να βγούμε από τα αδιέξοδα της κυβέρνησης και να ξεφύγουμε από τα ψέματα τα καθημερινά της κυβερνητικής προπαγάνδας».

«Η συμφωνία πρέπει να τελειώνει για να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και πρέπει να είναι μια συμφωνία που θα διασώζει την ανάκαμψη, που έχουμε ήδη πετύχει, και που δε θα οδηγεί σε ύφεση» είπε ο κ. Σαμαράς.

Διευκρίνισε ότι μιλάει για μια συμφωνία «που διασώζει τις μεταρρυθμίσεις και συνεχίζει τις αποκρατικοποιήσεις».

«Δεν είναι δυνατόν» πρόσθεσε «να ξαναχτίσουμε το μεγάλο κράτος που χρεοκόπησε και να το χρηματοδοτούμε με νέους φόρους, που γονατίζουν την οικονομία».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ακόμη ότι στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος συζητήθηκε η ανατολική συνεργασία, όπου, όπως είπε, διαπιστώθηκ η θέληση και η αγωνία διαφόρων χωρών – Αρμενία, Γεωργία, Μολδαβία – να συνδεθούν κι εκείνες με την Ευρώπη.

«Να αποκτήσουν, δηλαδή, όλα εκείνα τα αγαθά της σταθερότητας, της ανάπτυξης, της ευημερίας, που στην Ελλάδα τα θεωρούμε εδώ και πολλά χρόνια δεδομένα. Κι αυτά τα αγαθά, που άλλοι λαοί τα επιζητούν κι εμείς τα έχουμε, δεν πρέπει να τα θέσουμε πια σε κίνδυνο» κατέληξε.

πηγη

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo