Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Χαμός στον ΣΚΑΙ - Κωνσταντοπούλου σε Κοσιώνη: Υπηρετείτε σκοπιμότητες

Χαμός στον ΣΚΑΙ - Κωνσταντοπούλου σε Κοσιώνη: Υπηρετείτε σκοπιμότητες

Σε σφοδρή τηλεοπτική αντιπαράθεση  εξελίχθηκε η συνέντευξη της δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη με την Πρόεδρο την Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με το δημοψήφισμα.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν δυστυχώς και πολίτες της χώρες μας και λεγόμενοι δημοσιογράφοι και τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν θέλουν το χρέος αυτό να διαγραφεί, που υπηρετούν σκοπιμότητες άλλες και εντάσσω σαφώς και τον ΣΚΑΙ σε αυτές τις σκοπιμότητες. Υπηρετούν συμφέροντα άλλα, Υπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών. Το έχετε αποδείξει και σας καλώ σε αυτό το 5νθημερο που καλείται ο ελληνικός λαός να ασκήσει τα δικαιώματά του, να πάψετε να υπηρετείται τα συμφέροντα των δανειστών».
Τότε η  Κοσιώνη ανέφερε: «Υποβαθμίζετε κα πρόεδρε την κρισιμότητα των στιγμών. Αυτή είναι μια τακτική που αποπροσανατολίζει».

Κωνσταντοπούλου. «Προσκαλείτε εσείς το λαό να πηγαίνει στα ΑΤΜ και δημιουργείτε πανικό».
Μάλιστα, η κα Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε για τις διακοπές που δεχόταν. «Με καλέσατε για να με διακόπτετε και να μην με αφήνετε να απαντώ;», ρώτησε.
Κατόπιν τέθηκε θέμα για το πώς η κα Κοσιώνη γνώριζε ότι ο πρωθυπουργός είχε πληροφορηθεί για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που τελείωνε η προθεσμία.
«Είστε σε θέση να το γνωρίζετε; Από πού», ρώτησε η κα Κωνσταντοπούλου και η κα Κοσιώνη απάντησε «από ρεπορτάζ στις Βρυξέλλες;»
«Είχαμε κι άλλους που γνωρίζανε και κρύβανε, είχαμε και την κυρία Σπυράκη, μπορεί να δούμε κι άλλους δημοσιογράφους στα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων, μπορεί και των ιδίων γιατί και εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολλά πράγματα», δήλωσε η κα Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας υπονοούμενα για τη δημοσιογράφο.
ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo