Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Έκτρωμα το φορολογικό»

Παραμένουν τα προβλήματα για τον κλάδο των επαγγελματοβιοτεχνών λόγω της οικονομικής κρίσης που είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών.


«Έκτρωμα το φορολογικό»  Στην χθεσινή συνεδρίαση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ ο πρόεδρος κ. Β. Αγγελάκης αναφερόμενος στο φορολογικό το παρουσίασε ως ένα έκτρωμα που προσπαθεί η κυβέρνηση να επιβάλει στον  ελληνικό λαό. Όπως είπε «είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους με στόχο την εξόντωση των μικρομεσαίων ενώ αντιθέτως το λαθρεμπόριο και η φοροδιαφυγή οργιάζουν».
Ενημέρωση έγινε για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ  ενώ αποφασίστηκε η συμμετοχή της Ομοσπονδίας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις  που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου (ύστερα  και από απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ). Τέλος αναφορά υπήρξε και στη σύσκεψη του εμπορικού συλλόγου για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το νομό. Ο πρόεδρος των επαγγελματοβιοτεχνών πρότεινε «να πραγματοποιηθεί τις προσεχείς μέρες μια ευρεία σύσκεψη με όλους τους φορείς και να διεκδικήσουμε, ότι μας ανήκει και ότι αποκτήσαμε με μεγάλους αγώνες. Είμαστε αδιαπραγμάτευτοι και για τα ΤΕΙ και για την ΣΜΥ και για την Αργία της  Κυριακής». Όσο για τις κινητοποιήσεις των αγροτών τονίστηκε από όλα τα μέλη της διοίκησης ομόφωνα ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να επιλυθούν τα αιτήματά τους από την κυβέρνηση. 

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo