Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Μίλησε και ο Κυριάκος για... οικογενειοκρατία

ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Μίλησε και ο Κυριάκος για... οικογενειοκρατία
Είχαν θράσος όταν δίχως έλεος εξόντωναν τον ελληνικό λαό. Ακόμη και τώρα, όμως, που ο λαός αυτός τους έστειλε στα τσακίδια, το θράσος τους παραμένει στα ύψη.

Φτάσαμε στο σημείο να ζήσουμε το αδιανόητο: να καταγγέλει τη νέα κυβέρνηση για οικογενειοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
Σα να καταγγέλει ο Αλή Μπαμπά κάποιον ως... κλέφτη!
Κι όμως. Μίλησε και ο Κούλης.... Ο άνθρωπος που κάνει καριέρα ως... Μητσοτάκης. Ο άνθρωπος που δεν εμπνέει σιγουριά ούτε για τη βραδυνή βάρδια σε περίπτερο, έγινε μέχρι ύπουργός γιατί ήταν γιος του μπαμπά και αδερφός της αδερφός και θείος του ανηψιού του!
Ο άνθρωπος που - όπως αποκάλυπτε Το ΧΩΝΙ τον Δεκέμβρη του 2013 - ενώ δήλωνε στο Bloomberg ότι έχει.. αϋπνίες γιατί επρόκειτο να υπογράψει (πρόθυμα και χωρίς αντιρρήσεις) τις απολύσεις δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, έβαζε στο υπουργείο ως ειδικό σύμβουλο τον ανηψιό του!

11-cover-912
Ο Μητσοτάκης έκανε μάλιστα το μέγα λάθος να πιάσει στο στόμα του τον Νίκο Κουντουρά! Τον αδερφό της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.
Προφανώς, ο Κυριάκος δεν γνωρίζει ότι ΤΟΛΜΗΣΕ να ρίξει λάσπη σε έναν άνθρωπο που:
- έχει ΛΑΜΠΡΗ καριέρα στον ιδιωτικό (και μόνο) τομέα,
- είναι αυτοδημιούργητος και απόλυτα αυτόφωτος,
- δεν επεδίωξε ποτέ να χωθεί σε πολιτικά γραφεία ή δημόσιες υπηρεσίες.

f446
Δεν γνωρίζει, επίσης, ότι ο Νίκος Κουντουράς εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια (!) είναι ο ΑΜΕΣΟΣ συνεργάτης και σύμβουλος της Έλενας Κουντουρά, αρχικά στην επαγγελματική της καριέρα και στη συνέχεια στην πολιτική της διαδρομή. Και μάλιστα άμισθος.
70 χρόνια μητσοτακέικο... 70 χρόνια διαπλοκή... 70 χρόνια οικογενειοκρατία... 70 χρόνια ανευθυνότητα μέχρι τέλους.
Γιατί το τέλος, έφτασε Κυριάκο και το έφερε ο ελληνικός λαός. Αν δεν το κατάλαβες και εσύ, ζούμε σε μια άλλη Ελλάδα... Όπου μια υπουργός έχει δίπλα της τον αδερφό της για να τη στηρίξει στον τιτάνιο αγώνα της να βοηθήσει από το μετερίζι της να σταθεί η Ελλάδα στο πόδια της.
Η Ελλάδα όπου κάποιος γινόταν υπουργός γιατί λεγόταν... Μητσοτάκης και διόριζε ανηψάκια τη στιγμή που "έσφαζε" εργαζομένους ανήκουν στο παρελθόν.
 πηγη





0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo