Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Το πρωτοσέλιδο του Spiegel ξεφτιλιζει τους σαμαροποτάμηδες: Μόνον η Μέρκελ και ο Τσίπρας παλεύουν για την σωτηρία της Ευρώπης!

Αλλά οι εδώ ραγιάδες κάθονται αποχαυνωμένοι να διαβάζουν ΔΟΛ και να βλέπουν Λοβέρδους… Έναν ακόμη πιο δραματικό τόνο στην διαπραγμάτευση δίνει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel το οποίο κυκλοφορεί με τον υπέρτιτλο «Σεισμός» και μια φωτογραφία που παραπέμπει σε σκηνές πολέμου.
Το κεντρικό άρθρο του περιοδικού αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους θεσμούς, κάνοντας λόγο για την «τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης».
Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Der Spiegel απεικονίζονται πολλά από τα μνημεία της Ευρώπης να «πλήττονται» από έναν σεισμό που έχει επίκεντρο την Ακρόπολη η οποία, μάλιστα, χωρίζεται από τα υπόλοιπα με μία μεγάλη ρωγμή. Το όλο σκηνικό συμπληρώνουν φωτιές και εικόνα καταστροφής όλης της Ευρώπης.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η απειλή ενός Grexit, την οποία προσπαθούν να εξαλείψουν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία διάβρωσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

 Posted by olympiada στο Ιουνίου 20, 2015

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo