Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

TΟΛΜΗΣΤΕ! Η πρόταση για φορολόγηση στα εμβάσματα εξωτερικού, εφαρμόζεται ήδη στην Ισλανδία.


Πριν απο λίγο γράψαμε ότι η Ισλανδία βάζει πλέον φόρο σε όποιον βγάζει τα χρήματα του από την χώρα.
Είναι λοιπόν καιρός για την κυβέρνηση να εφαρμόσει την πρόταση του Ολυμπία για ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ φορολογηση των εμβασμάτων εξωτερικού, όπως το έχουμε γράψει εδώ και μήνες: ΤΟΛΜΗΣΤΕ! Αναδρομική φορολόγηση 26% στα εμβάσματα εξωτερικού.
Δίνοντας περίοδο χάριτος ενός μήνα, ώστε η φορολόγηση να γίνει βάσει ισοζυγίου. Έτσι, όσοι θέλουν μπορούν να επαναφέρουν τα χρήματα τους χωρίς καμμία επιβάρυνση. Το θετικό ισοζύγιο, θα επιβραβευθεί με ισόποσο αφορολόγητο σε εταιρείες (υπό άλλους όρους βεβαίως) και φυσικά πρόσωπα, κατά τα πρότυπα της Ιρλανδίας. Αντί να ψάχνετε για ισοδύναμα φορολογώντας όσους εξακολουθούν να παράγουν και να επιχειρούν στην Ελλάδα. Από τον αγρότη, μέχρι τον εξαγωγέα.
Να σημειώσουμε ότι εμβάσματα στο εξωτερικό ανήκουν σε δύο κατηγορίες ανθρώπων:
• Στους απατεώνες συνεργούς του Παπανδρέου και των σαμαροβενιζέλων
• Σε ανθρώπους που πίστεψαν τα παπαγαλάκια της καταστροφής και έγιναν άθελα τους συνεργοί σε εθνικό σαμποτάζ. Γιατί λοιπόν να πληρώσει το μάρμαρο αυτός που δεν φοβήθηκε και συνέχισε να εμπιστεύεται την πατρίδα του; Πως θα δώσουμε επιτέλους στίγμα ότι αυτό το κράτος τιμά όποιον το εμπιστεύεται και όχι όποιον ασελγεί πάνω του;
Αυτό είναι το ζητούμενο στο τέλος της ημέρας. Τολμήστε να το δείξετε έμπρακτα.


Posted by olympiada στο Ιουνίου 8, 2015

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo