Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ για Παπασταύρου: Έκθετος ο Σαμαράς, τέλος στην πλήρη ασυλία

ΣΥΡΙΖΑ για Παπασταύρου: Έκθετος ο Σαμαράς, τέλος στην πλήρη ασυλία
Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή το νέο επεισόδιο του σίριαλ «Λίστα Λαγκάρντ», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο άμεσος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού λοιπόν το κυβερνών κόμμα τονίζει ότι «ο εκτεθειμένος κ. Σαμαράς σφυρίζει αδιάφορα», κάνοντας παράλληλα λόγο για «παρέμβαση ώστε να μπει η υπόθεση στο αρχείο», καθιστά σαφές πως: «τα ψέματα τελείωσαν για όλους όσοι νόμιζαν ότι θα απολαμβάνουν ενός καθεστώτος πλήρους ασυλίας, όπου οι ισχυροί μένουν ατιμώρητοι και οι φτωχοί πληρώνουν το μάρμαρο».
«Ακόμα και τώρα που ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου γίνεται θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ (με τελευταίο δημοσίευμα αυτό στην Ιταλική La Stampa) για τη συμμετοχή του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ, η ΝΔ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα. Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι ο κ. Παπασταύρου είναι τελικά ο πληρεξούσιος του υπό διερεύνηση λογαριασμού και ότι υπήρξε παρέμβαση για να μπει η υπόθεση στο αρχείο, αφήνοντας παντελώς έκθετους τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Σαμαρά», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ, και καταλήγει:

«Όταν μια κυβέρνηση όπως αυτή του κ. Σαμαρά είχε υπουργό τον κ. Χαρδούβελη και στέλεχός της τον κ. Παπασταύρου πώς είναι δυνατό να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά; Τα ψέματα τελείωσαν για όλους όσοι νόμιζαν ότι θα απολαμβάνουν ενός καθεστώτος πλήρους ασυλίας όπου οι ισχυροί μένουν ατιμώρητοι και οι φτωχοί πληρώνουν το μάρμαρο».

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo